Verzenden en retourneren

Verzenden:

Het verzenden vind plaats na een afgeronde bestelling en wanneer de betaling is ontvangen. MéSann zal dan binnen 5 werkdagen het artikel verzenden. Na verzenden ontvangt u een berichtje met de track&trace code, waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Bij vooraf betalen heeft u 5 dagen de tijd om het verschuldigde bedrag over te maken. Ik zal u een herinneringsmail sturen, mocht de betaling niet binnen gestelde termijn ontvangen zijn. Volgt hier dan nog geen reactie en/of betaling op, wordt de order door MéSann geannuleerd.

Uiteraard kan het bestelde artikel ook afgehaald worden op afspraak. Bij het niet nakomen van de gemaakte afspraak zal het artikel weer beschikbaar worden gesteld in de webshop. U heeft hiervoor een week de tijd, tenzij ik met u tot een andere afspraak ben gekomen.

Het verzenden per post is op risico van de klant. Uiteraard pakken wij het artikel zo zorgvuldig mogelijk in en in overleg kan het pakket aangetekend of verzekerd verstuur worden.

MéSann is een internetwinkel die in Nederland gevestigd is. Wanneer het betaal en/of verzendadres zich buiten Nederland bevindt, verzoek ik u om eerst contact met MéSann op te nemen. De contactgegevens staan onder contact.

Retourneren:

Na ontvangst van het artikel heeft u 14 dagen de tijd om het product te retouneren of terug te brengen. hiervoor dient u eerst contact met MéSann op te nemen via de mail, ons emailadres is cathy71vlek@hotmail.com . De retourkosten en risico's zijn voor rekening van de klant. 

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan moet u het artikel in originele staat met toebehoren, binnen de 14 dagen retourneren. Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen en in de originele verpakking, storten wij het aankoopbedrag aan u retour

Mocht u een klacht hebben en wij komen er samen niet uit kunt u zich laten informeren bij het Europees ODR platform of bij Stichting WebwinkelKeur.

© 2019 - 2022 MéSann | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel